Koronavirus og reiseforsikring

Situasjonen, og forsikringsselskapenes vilkår og reiseanbefalinger endrer seg fortløpende, så vi anbefaler å følge med på forsikringsselskapets sider.

70255733_m.jpg

Reiser i Norge

Skal du feriere i Norge i sommer? Reiseforsikringen gjelder som normalt på innenlandsreiser. Her kan du lese om hva som gjelder ved avbestilling av innenlandsreiser

Vi har utvidet reiseforsikringen slik at den også dekker avbestilling av fritidsreiser dersom du på avreisedagen er i en pålagt smittekarantene på grunn av smittesporing eller pålegg fra offentlige helsemyndigheter.

Reiser utenlands

Reiseforsikringen vår er nå utvidet til å gjelde som vanlig på reiser i EU, Schengen og Storbritannia. Det vil si at du kan reise med gyldig reiseforsikring uavhengig av reiseråd, gule/røde land og vaksinert/ikke-vaksinert.
I resten av verden er det reiseråd fra Utenriksdepartementet (UD) som avgjør om forsikringen er gyldig. Du finner mer informasjon her.

Vær spesielt oppmerksom på at det er flyselskapet/reiseselskapet som har ansvaret for å transportere deg, og det er dit du må henvende deg for å få dekket utgifter til reisen når den blir kansellert/må avbestilles pga. reiseråd. 

Hold deg oppdatert om situasjonen